Voor wie?

Misschien ken jij in jouw omgeving geen mensen die ook homo, lesbisch of bi zijn, maar die je toch wel eens zou willen leren kennen.

Ieder kringlid heeft een eigen achtergrond, maar beleeft aan de kring toch gevoelens van herkenning. Een deel van de kringleden heeft nog maar kort geleden zijn “coming-out” gehad, anderen hebben deze fase al langer achter zich, maar vinden het niettemin zinvol en gezellig om bij de kring te horen.

Je houdt er niet van om alleen uit te gaan en kent ook geen mensen die graag met je mee willen. Je bent de ‘oppervlakkige’ gesprekken in een bar of discotheek een beetje zat en je wilt op een wat rustiger plek praten over gevoelens die jou bezig houden.

Herken je één van deze dingen? Dan is onze Kring wellicht iets voor jou!

Je wilt alles weten
Er komt een moment, waarschijnlijk nu al, dat je informatie wilt hebben over die gevoelens. Je wilt er over lezen, je wilt verhalen horen, je wilt weten of meer jongens/mannen en meiden/vrouwen dezelfde gevoelens hebben. Ben je de enige? Waar kan ik informatie krijgen? Waar ontmoet ik leeftijdsgenoten met dezelfde seksuele gevoelens? Deze website probeert op een aantal van jouw vragen een antwoord te geven. Plattelandskring Twente is er speciaal voor jou! Dus kijk rond op onze website.

Kan iedereen bij onze kring?

Het antwoord daarop is vrij makkelijk…namelijk ja. Je bent van harte welkom als je homo, lesbisch, biseksueel of transgender bent. Wij voeren dan kennismakingsgesprek met je om te zien of Plattelandskring Twente iets voor jou is. Of je nu nog in je coming-out zit, of je al helemaal ‘out’ bent, of je jong of oud bent, dat maakt totaal geen verschil. Een ieder is bij onze Kring welkom.

Privacy
Bij onze Kring blijft je privacy gerespecteerd. De enigen die weten dat je bij de kring zit, zijn de andere kringleden. Het moment van je coming-out bepaal jezelf. Je hoeft dus niet uit de kast te komen omdat je lid van de kring bent geworden. Jij bepaalt wie en wat je bent. Ook alles wat er in onze Kring besproken wordt, blijft binnen onze Kring.