Aanmelden bij Plattelandskring Twente

Lid worden van onze Kring? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.
Je neemt telefonisch contact opnemen met Jan Kerkhof Jonkman en vertelt dat je onze website hebt bekeken en lid zou willen worden van Plattelandskring Twente.

Mocht je het voor een eerste keer prettiger vinden om te e-mailen dan kan dit natuurlijk ook. Zodra we je aanmelding binnen hebben nemen we contact met je op.
Nog vragen of ben je nog in de kast, maar heb je wel behoefte om steun te ervaren via mailcontact? Ben je als biseksuele man/vrouw getrouwd met een vrouw/man en wil je een goed gesprek hebben met een ervaringsdeskundige? Ook hier hebben wij ervaring mee. Neem dan gerust contact met ons op!
Aanmelden kan:

Telefonisch: E-mail:
Jan Kerkhof Jonkman – +31 (0)546-623396 aanmelden@plattelandskringtwente.nl
Webformulier:
Digitaal per internet aanmelden, KLIK HIER!

 

We willen dan graag de volgende gegevens van je:
– Je naam
– Je leeftijd
– Je adres & woonplaats
– Je emailadres
– Je telefoonnummer

Wat gebeurt er na je telefoontje of versturen van je e-mail?
Na aanmelding volgt er contact met een bestuurslid welke je zal uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarin wordt verteld wat onze Kring precies is en doen en willen wij graag weten, wie je bent en wat je wensen zijn. Dit gesprek kan bij je thuis of gewoon in een cafe plaatsvinden. Deelname aan onze Kring is niet geheel vrijblijvend. Als kringlid wordt van je verwacht dat je met enige regelmaat de kringbijeenkomsten bezoekt en daarnaast de contributie voldoet. Ten slotte wordt de hulp van kringleden bij de organisatie zeer gewaardeerd.

In alles blijft je privacy gewaarborgd, omdat niemand voor de rest je gegevens krijgt. De enige die weet wie je bent andere kringleden van onze Kring. Onze Kringleden hebben natuurlijk geen inzicht in je persoonlijke gegevens, mits je dit zelf prijs wenst te geven.

Meer informatie over De Kringen en kringen elders in het land kun je vinden op www.kringen.nl